Time management, wat is dat eigenlijk?

Timemanagement slaat op gedrag, instrumenten en technieken die ervoor zorgen dat je grip houdt op de tijd die je ergens aan besteed. In dit geval dus de studie (taak) die je je had voorgenomen. Met timemanagement houd je controle over je agenda en voorkom je stress. Dankzij timemanagement plan je slimmer, werk je effectiever en heb je je zaken op orde. Dat levert rust op. Een goede verhouding tussen inspannen en ontspannen is hierbij net zo belangrijk als organiseren, plannen en prioroteren.

Iedere student heeft baat bij goede timemanagement vaardigheden. Dit helpt je je studie op de rit te houden en er daarnaast een gezond sociaal leven op na te houden. De ene student beheerst timemanagement beter dan de ander. Kom je vaak tijd te kort, lukt het je slecht om een realistische planning te maken of je aan je planning te houden, loop je steeds achter jezelf aan? Houd dan deze blog in de gaten en doe je voordeel met de tips!

This entry was posted in Time management. Bookmark the permalink.

One Response to Time management, wat is dat eigenlijk?

Leave a Reply